Ο Τόνι υπέγραψε την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας στους ομίλους (VIDEO)

Ο Τόνι υπέγραψε την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας στους ομίλους (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις πιο λαμπρές ευρωπαϊκές βραδιές της ΑΕΚ έλαβε χώρα πριν από 22 χρόνια ακριβώς. Στις 24 Αυγούστου του 1994 η Ένωση φιλοξενούταν από τη Ρέιντζερς στη ρεβάνς του 2-0 της Αθήνας, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει καμία άλλη ομάδα από την Ελλάδα.

Όλα αυτά μέχρι εκείνο το μαγικό βράδυ της Γλασκώβης. Ο «Δικέφαλος», παρά τον αρχικό ενθουσιασμό των Βρετανών, κατάφερε να κρατήσει άνετα το «μηδέν» και σαν να μην έφτανε αυτό, στο καλύτερο χρονικά σημείο κατάφερε να «κλειδώσει» την παρουσία του στα… αστέρια.

Στο 44’ ο Τόνι Σαβέβσκι που έπαιζε με ενοχλήσεις εκείνο το βράδυ σημείωσε το πολυπόθητο τέρμα πανηγυρίζοντας έξαλα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους οπαδούς της ΑΕΚ να στήνουν στις εξέδρες το δικό τους πάρτι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X