Χατζηαποστόλου: «Διαλύουν το ποδόσφαιρο, αλλά σύντομα θα είναι παρελθόν»

Χατζηαποστόλου: «Διαλύουν το ποδόσφαιρο, αλλά σύντομα θα είναι παρελθόν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, μίλησε σε “σκληρή” γλώσσα για το “σύστημα” και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena fm”:

«Μέσα μαζικής ενημέρωσης, παπαγαλάκια που πρόσκεινται στο σύστημα γράφουν καθημερινά ψέματα και προσπαθούν να σταματήσουν την κάθαρση. Έχουν την εξουσία και χρησιμοποιούν όποιο νομικό τερτίπι για να παραμείνουν στην εξουσία, αλλά οι περισσότεροι πρόεδροι των ενώσεων το έχουν καταλάβει. Θα έχουμε πάνω από 100 ψήφους και θα φύγει αυτή η κατάσταση που υπάρχει. Θα έχουμε μεγάλη διαδρομή με νομικά τερτίπια που σκαρφίζονται για να παραμείνουν στις καρέκλες τους.

Μιλάω με τις ενώσεις και βλέπουν όλοι ότι διαλύουν το ποδόσφαιρο. Αυτήν την ώρα είναι ντέρμπι. Αν αυτά τα νομικά ζητήματα τα λύσουμε δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Δείχνουν το θράσος και την έπαρση, αλλά δε γνωρίζουν σε τι δύσκολα μονοπάτια οδηγούν τον εαυτούς τους. Δε γίνεται να αλληλογραφούν με το Υπουργείο σε τέτοιο ύφος. Διαφωνώ και με τον Υπουργό που πέφτει στο επίπεδό τους και αλληλογραφεί μαζί τους. Ποιοι είναι αυτοί και μιλάει μαζί τους.

Ο Υπουργός γιατί δε χτυπάει αυτόν που είναι πίσω από τον Γκιρτζίκη. Ποιος είναι ο Γιωργάκης ο Γκιρτζίκης;

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X