Το Champions League και το... Europe Cup

Τρία ερωτήματα προς FIBA και ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο νέο Champions League της FIBA, όπου θα προσπαθήσει να είναι στην πρώτη τετράδα του Ε’ Ομίλου, για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Την πρόκριση θα πάρουν και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση στο γκρουπ τους. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, πρέπει να πούμε ότι δεν θα αποκλειστούν όλες. Για την ακρίβεια, η ομάδα που θα μείνε εκτός συνέχειας στο Champions League από την 5η θέση, μαζί με τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 6η θέση, αλλά και με τις καλύτερες από την 7η θέση, θα συνεχίσουν σε άλλη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, αυτές οι ομάδες, θα πάνε στο Europe Cup, δηλαδή στην δεύτερη διοργάνωση της FIBA, δηλαδή μιλάμε για ένα σύστημα ανάλογο της Ευρωλίγκας, όπου οι ομάδες που αποκλείονται στην πρώτη φάση, συνεχίζουν στο Eurocup. Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Champions League και με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιούρι Ζντοβτς για το Final-4, είναι ξεκάθαρο ότι οι στόχοι είναι υψηλοί.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X