Προχωράει με τον εξτρέμ

Όλα καλά, αλλά υπάρχουν... μεταγραφικά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ότι έχει να κάνει με το ζήτημα του εξτρέμ, εκεί φαίνεται πως οι επιλογές της ΑΕΚ είναι πιο ξεκάθαρες. Στην «Ένωση» έχουν ξεχωρίσει όπως διαβάσατε και χθες δύο περιπτώσεις ακραίων από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες αρέσουν πολύ στον Τιμούρ Κετσπάγια. Και βρίσκονται υπό… στενή παρακολούθηση. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σε πρώτο πλάνο είναι η πολωνική αγορά και σε δεύτερο εκείνη της Ρουμανίας. Ωστόσο το βλέμμα της ΑΕΚ δεν είναι στραμμένο μονάχα εκεί.

Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν στη λίστα της «Ένωσης» και 1-2 καινούργια ονόματα, που επίσης παρουσιάζουν ενδιαφέρον, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περνούν από… κόσκινο την κάθε περίπτωση, προτού καταλήξουν στην ιδανική επιλογή. Και αυτό γιατί γνωρίζουν καλά πως ο αντικαταστάτης του Μπαρμπόσα θα πρέπει να είναι ένας παίκτης που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και μαζί με τον Ροντρίγκες, να δώσει άλλη ταχύτητα στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X