Θα περιμένει για κάτι "δυνατό" στην άμυνα

Ολίγη από γκρίνια, για λόγους… προληπτικούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται έντονα εδώ και μερικές μέρες, θέλοντας να δει τι περιπτώσεις στόπερ μπορούν να προκύψουν στην αγορά, προκειμένου να κάνει μία ακόμα προσθήκη, στα μετόπισθεν. Οι πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει… πίσω η περίπτωση του Γκέοργκ Νιντερμέγερ, με τον οποίο δεν υπήρξε τελικά απευθείας επαφή και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει, αλλά και εκείνη του Μπόρχα Εκίθα. Στην ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θέλουν να βιαστούν για το θέμα του στόπερ, ψάχνοντας για κάτι ακόμα καλύτερο. Που ενδεχομένως προκύψει, ακόμα και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Το ζήτημα του στόπερ μένει λοιπόν προς το παρόν «ανοικτό», με τους επικεφαλής της ΑΕΚ να συνεχίζουν το «σκανάρισμα» μεταγραφικών στόχων, στην αγορά, προτού πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα έρθουν άμεσα, μιας και έχουμε μπει για τα καλά, στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X