Το βλέμμα σε Πολωνία και Ρουμανία

"Υπάρχει ακόμα ο χρόνος για ενίσχυση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ έχει κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναζητούν τον αντικαταστάτη του, προκειμένου να μη φανεί το κενό του Πορτογάλου στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του enwsi.gr, στους “κιτρινόμαυρους” έχουν προταθεί δύο ποδοσφαιριστές από Ρουμανία και Πολωνία, οι περιπτώσεις των οποίων χαρακτηρίζονται απ’ τους ανθρώπους της ομάδας ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες πάντως δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τον λόγο αυτό χρειάζεται χρόνος για να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις.

Το βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου θέλουν να καλύψουν άμεσα το κενό του Μπαρμπόσα, ώστε ο Τιμούρ Κετσπάγια να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του, αλλά και χρόνο για να δουλέψει πριν την έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων. Εκτός απ’ τυς δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν κι άλλες λύσεις, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις θέσεις των εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X