Αλμέιδα: «Απίστευτος ο κόσμος της ΑΕΚ»

«Σκόραρα το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ και νιώθω ωραία» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κόσμο της ομάδας εκθείασε ο Ούγκο Αλμέιδα και παράλληλα έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της κορυφής στο πρωτάθλημα, όποτε αυτό ξεκινήσει…

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα a-sports.gr παραχώρησε ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο 32χρονος επιθετικός της ΑΕΚ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, έδωσε το στίγμα για τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο Αλμέιδα είπε στο a-sports.gr:

Έδειξες στοιχεία βελτίωσης στο φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά δεν σκόραρες…

«Δεν πειράζει που δεν σκόραρα τώρα, καθώς ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Ανταλλάσσω τα γκολ που είναι να βάλω στα φιλικά με τέρματα που θα σημειώσω στα επίσημα παιχνίδια. Εκεί είναι το πιο σημαντικό να σκοράρω και θα προσπαθήσω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πες μου και την άποψή σου για την εμφάνιση της ομάδας σου στο Περιστέρι…

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για γκολ και να πετύχουμε κάποιο, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, όμως, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι για να δει ο προπονητής μας τις ατέλειες και να τις βελτιώσει έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω πως βήμα βήμα η ομάδα θα φτάσει στο σημείο που θέλουμε όλοι. Θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και θα παίρνουμε σημαντικά αποτελέσματα. Για να γίνει, όμως, αυτό θέλει δουλειά και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ το γεγονός πως δεν ξεκίνησε κανονικά το πρωτάθλημα;

«Είναι ένα πρόβλημα για όλες τις ομάδες αυτό. Αλλάζει όλα όσα είχαν υπολογίσει οι σύλλογοι και οι προπονητές τους και τώρα αναγκάζονται να δουλέψουν διαφορετικά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πιστεύουν ότι υπάρχουν προβλήματα και ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έχουν λυθεί όλα και να ξεκινήσουμε να παίζουμε τουλάχιστον τότε ποδόσφαιρο».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι. Να δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Η θέση μου είναι τέτοια που πρέπει να σκοράρω και θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Τόνισες ότι θες να βάλεις γκολ και να βοηθήσεις την ομάδα σου να πετύχει τους στόχους της. Αυτό σημαίνει ότι θες να βγεις πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει και την πρώτη θέση στη Σούπερ Λίγκα;

«Ναι, φυσικά. Κάθε επιθετικός πιστεύω ότι έχει αυτούς τους στόχους. Κάθε στράικερ θέλει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ γίνεται και, όταν παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που έχει υψηλούς στόχους και τεράστια ιστορία, το ιδανικότερο είναι να καταφέρει με αυτό του το επίτευγμα να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα. Αν το καταφέρουμε αυτό, για μένα θα είναι μια σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου».

Θα ήθελα να μου πεις και την άποψή σου για τον Κετσπάγια ως προπονητή…

«Είναι ένας καλός προπονητής. Κάθε τεχνικός είναι διαφορετικός, δίνει τις δικές του οδηγίες και δουλεύει όπως πιστεύει αυτός καλύτερα. Η δουλειά η δική μας είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του και να δουλέψουμε όπως θέλει και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είναι απλό, οι οδηγίες του προπονητή πρέπει να γίνονται πράξη από τους ποδοσφαιριστές, όποιος κι αν είναι αυτός, και τότε η ομάδα πηγαίνει σίγουρα καλύτερα».

Τέλος, ο κόσμος σε έχει… αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω πρώτα από όλα για την υποστήριξη που είχα από την πρώτη στιγμή που συμφώνησα με την ΑΕΚ και να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά. Είναι απίστευτοι οι οπαδοί της ΑΕΚ και θέλω να παλέψω και για αυτούς, να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει ψηλά, πετυχαίνοντας τους στόχους της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X