Στήριξη... διαρκείας από τον κόσμο της «Βασίλισσας»

Ήρθε η ώρα του κόσμου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται κανονικά σε καθημερινή βάση, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείς της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, όπου έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επίσημη ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι κοντά. Οι διακρίσεις παντού είναι μονόδρομος. Στην προσπάθεια αυτή είναι αυτονόητο, ότι ο υπερήφανος κόσμος της ομάδας θα πρέπει να είναι στο πλευρό της «Βασίλισσας».

Mε αφορμή το αυξημένο ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ, ενημερώνουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 συνεχίζεται κανονικά.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι εισιτήρια Διαρκείας για ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ θα διατίθενται μόνο από τα Γραφεία μας στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια Διαρκείας 2016 – 2017

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση. Η νέα αγωνιστική περίοδος είναι μπροστά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, καθώς αυτό επιβάλλει η ένδοξη ιστορία της.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, παίκτες και προπονητές της ΑΕΚ ζητούν από τους οπαδούς της να την στηρίξουν και αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ τους.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. σεβόμενη τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος σε δύσκολους καιρούς θα βρίσκεται κοντά της, εκδίδει νέα εισιτήρια με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με την περασμένη περίοδο και προσιτές για όλους.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα οι πιστοί της «Βασίλισσας» θα συμπαρασταθούν και αποκαλύψουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη δυναμική τους γεμίζοντας το Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σύνθημά μας το σύνθημα ψυχής, που μας ένωσε λίγο πριν από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου: ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡA

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατηγορίες Εισιτ. Διαρκ. 2016-17

Court Side (ΑχΑ, ΑχΒ): 2.000 Ευρώ (VIP Lounge & Parking)

Baseline (Baseline1 & Baseline2): 1.200 ευρώ (VIP Lounge & Parking)

VIP 126 (Κόκκινα): 1.200 Ευρώ (VIP Lounge & Parking)

Executive (125, 125B, 128, 128B): 350 Ευρώ

AEK CLUB 1 (103, 104, 105, 106, 107): 250 Ευρώ

AEK CLUB 2 (101, 101B, 102, 114, 115, 116, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142): 150 Ευρώ

Family Side (134B, 136B, 138B): 120 Ευρώ (ο γονέας) και 30 Ευρώ (το παιδί)

*Κατά την παραλαβή της κάρτας διαρκείας ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί το ΑΜΚΑ του και να επιδεικνύει την Αστυνομική του Ταυτότητα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οικογένειες & Παιδιά

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Κάθε γονέας ή κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει μέσω της κατηγορίας Family Side, εισιτήριο διαρκείας στα 120 Ευρώ και στα 30 Ευρώ για κάθε παιδί με όριο τα τέσσερα (4) παιδιά και ηλικία έως 16 ετών. Ο γονέας πρέπει να προσκομίσει ενημερωμένο πιστοποιητικό γεννήσεως για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

*Για την κατηγορία Family Side τα εισιτήρια διαρκείας θα εκδίδονται μόνο από το γραφείο Ticketing της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως (παιδιού) για την έκδοση εισιτηρίου.

Φοιτητές

Για την κατηγορία των φοιτητών το κόστος εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στα 100 Ευρώ και αφορά σε συγκεκριμένα τμήματα εντός του γηπέδου.

*Τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας θα εκδίδονται μόνο από το γραφείο Ticketing της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση έγκυρης φοιτητικής ταυτότητας για την έκδοση εισιτηρίου.

Άνεργοι

Για την κατηγορία των ανέργων το κόστος εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στα 50 Ευρώ και αφορά σε συγκεκριμένα τμήματα εντός του γηπέδου.

*Τα εισιτήρια διαρκείας ανέργων θα εκδίδονται μόνο από το γραφείο Ticketing της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας και πρόσφατης βεβαίωσης ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοσή της), η οποία ανανεώνεται και μέσω ΚΕΠ. Επισημαίνεται ότι γίνονται δεκτές και οι βεβαιώσεις ανεργίας που έχουν εκδοθεί από το διαδίκτυο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Μαθητική Κερκίδα

Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η μαθητική κερκίδα της AEK B.C. θα καλωσορίζει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών με δωρεάν είσοδο.

*Οι κρατήσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται ομαδικά μέσω ενήλικου συνοδού και σε απευθείας συνεννόηση με το γραφείο Ticketing της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ στο τηλέφωνο: 210 6896793 ή στο tickets@aekbc.gr .

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS – VIP), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:www.aekbc.gr & www.viva.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση:tickets@aekbc.gr .

Επιπλέον σημεία πώλησης

Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Με κάρτες

Πιστωτικές κάρτες (Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 3 άτοκες δόσεις)

Χρεωστικές κάρτες

Προπληρωμένες κάρτες

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR15 0172 1020 0051 0207 2735 060 – ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Οι κάτοχοι μπορούν να ανταλλάσουν το PDF αποδεικτικό ηλεκτρονικής πληρωμής τους— ή αγοράς από συνεργαζόμενα με την Viva.gr σημεία— με την κάρτα διαρκείας, μέσω του γραφείου Ticketing της AEK Β.C. στο ΟΑΚΑ.

Με επιπλέον χρέωση courier 5 Ευρώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X