Τελειώνει την Τρίτη του Μπαρμπόσα

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις στο Ντουμπάι, τα βρήκε σε όλα με την Αλ Ουάσλ και αργά το βράδυ, αναμένεται στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει και τις επαφές του με την ΑΕΚ και να κλείσει την μεταγραφή. Το πρωί της Τρίτης ο Πορτογάλος θα μεταβεί στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία και του μάνατζέρ του, ώστε να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, να λύσει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και το όλο θέμα ολοκληρωθεί, ο Έλντερ αναμένεται να επισκεφθεί τα Σπάτα, όπου θα έχει προπόνηση η ΑΕΚ, προκειμένου να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας, να μαζέψει και τα υπόλοιπα πράγματά του και να ετοιμάσει βαλίτσες για Ντουμπάι. Προκειμένου να αγωνιστεί με την Αλ Ουάσλ και να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος πίεσε πολύ για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X