Ο Ντίας ανεβαίνει και αποκτά προβάδισμα για αριστερά

"Έχουμε χρόνο, για να είμαστε έτοιμοι" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και απέναντι στον Ατρόμητο, ο Χουάν Ντίας έδειξε πως συνεχώς ανεβάζει στροφές και βγάζει σιγά-σιγά τα καλά του στοιχεία στο γήπεδο. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς ανεβαίνει αρκετά από την πλευρά του και μπορεί και αξιοποιεί, την καλή σέντρα που διαθέτει.

Αυτό είχε φανεί και στις προηγούμενες συμμετοχές του Ντίας με την ΑΕΚ, ωστόσο χθες, στο Περιστέρι, ο Ουρουγουανός μπακ-χαφ φάνηκε βελτιωμένος και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έχοντας σωστές τοποθετήσεις και γρήγορες επιστροφές, μην επιτρέποντας στον Ατρόμητο να αναπτυχθεί από την πλευρά του.

Ο Ντίας δείχνει τη δεδομένη στιγμή να έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ντίντακ Βιλά, σε αυτή την άτυπη μάχη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και όσο ανεβάζει στροφές και βρίσκει ρυθμό, ο ανταγωνισμός για τον Ισπανό αμυντικό θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος, καθώς φαίνεται πως φέτος η θέση του Ντίντακ στην ενδεκάδα, μόνο εξασφαλισμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X