Έτσι ξεκινά το μοντάρισμα της νέας ΑΕΚ

Πάτησε... Βενετία η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την δουλειά για τη νέα σεζόν και μέρα με τη μέρα οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, στη Σλοβενία.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραμείνουν στην Κράνισκα Γκόρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις, έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια, μέσα σε αυτή την περίοδο. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες της «Βασίλισσας», για να αρχίσουν να βρίσκουν χημεία μέσα στο παρκέ, αλλά φυσικά και να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό.

Άλλωστε, θα είναι πολύ καλό γα τους παίκτες, να… ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα των προπονήσεων και να «ξεσκουριάσουν». Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν επί σλοβενικού εδάφους, είναι τρία μέχρι στιγμής και μάλιστα με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, το πρώτο είναι την προσεχή Παρασκευή (26/08).

Αντίπαλος σε αυτό το πρώτο φιλικό, θα είναι η Γκάζιαντεπ. Πρόκειται για μια δυνατή τουρκική ομάδα, που πέρυσι μπήκε στα Play Offs, ενώ για όσους δεν το θυμούνται, είναι η ομάδα από την οποία ήρθε στην ΑΕΚ ο Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και ο Τζαουάντ Ουίλιαμς. Ακολούθως, το Σάββατο (03/09) θα ακολουθήσει το ματς κόντρα στην Κρκα Νόβο Μέστο από τη Σλοβενία και την Κυριακή (04/09), θα δοθεί το πιο δυνατό τεστ, κόντρα στην τουρκική, Αναντολού Εφές.

Αναμφίβολα, ο Γιούρι Ζντοβτς θα ήθελε να έχει στην διάθεση του και τους διεθνείς παίκτες που απουσιάζουν αυτή την στιγμή (σ.σ. Μάικλ Ντίξον, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς). Ωστόσο, θα κάνει το μοντάρισμα της ομάδας, με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Σλοβένος κόουτς, περιμένει πολλά από την φετινή ΑΕΚ και μένει να φανούν όλα μέσα στο παρκέ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X