Μπακασέτας στο enwsi.gr: «Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον φορ» (VIDEO)

"Λαχτάρησαν" ξανά με Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στο πρώτο ματς της μετά-Ελντερ εποχής, δοκίμασε τον Τάσο Μπακασέτα ως δεξί εξτρέμ. Ωστόσο, ο 23χρονος επιθετικός της Ενωσης δεν μπόρεσε να δώσει όσα ζητά η ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους ακραίους και έτσι ο «Μπάκα» έμοιαζε… έξω από τα νερά του.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr στο Περιστέρι για το φιλικό και την συνέχεια, ενώ σχολίασε και την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς και την θέση που έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό:

«Δεν μπήκαμε στην αρχή καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος στα πρώτα 20-25 λεπτά ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή της μπάλας. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο μέσα από κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη στα φιλικά».

Για το πόσο επηρεάζει την ΑΕΚ η αναβολή του πρωταθλήματος:

«Εγω προσωπικά σκέφτομαι ότι γίνεται για κάποιο λόγο, για καλό θα είναι. Πιστεύω θα είμαστε πιο έτοιμοι στην έναρξη».

Για το πως ένιωσε ως εξτρέμ και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει από αυτή την θέση:

«Είπα και από την αρχή που ήρθα, η θέση που έπαιξα πέρυσι και έβγαλα τον πραγματικό μου εαυτό ήταν πίσω από τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα, θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής. Και επιθετικός και δεξιά θα παίξω, δεν θα φέρω αντίρρηση.

Για τα τελευταία λεπτά που έπαιξε στην φυσική του θέση:

«Νιώθω πιο άνετα εκεί, είναι μία θέση που την γνωρίζω. Οσο περισσότερο παίζεις σε μία θέση, τόσο καλύτερα παίζεις. Δεν θα δημιουργήσω όμως ποτέ πρόβλημα για το που θα παίξω»

Για την συνέχεια και τα επόμενα φιλικά της ΑΕΚ:

«Πολύ σημαντικό είναι ότι η αμυντική λειτουργία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στα περισσότερα φιλικά έχουμε κρατήσει το μηδέν. Από τα πιο σημαντικά για να κατακτήσεις τίτλους. Μπροστά έχουμε παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα και κάνουμε ευκαιρίες. Είναι θέμα χρόνου να κυλήσει καλά και μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X