Αλμέιδα στο enwsi.gr: "Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ" (VIDEO)

Αλμέιδα στο enwsi.gr: "Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγκο Αλμέιδα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του enwsi.gr και εξέφρασε τον προβληματισμό για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, δήλωσε ότι νιώθει υπέροχα στην Ένωση και υπόσχεται ότι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό με τη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πως αισθάνεσαι που σήμερα ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο αγωνίζεστε σε φιλικό αγώνα: “Είναι δύσκολο…όλα τα πρωταθλήματα ξεκινάνε κανονικά και εμείς όχι. Αυτά έχει η ζωή, αυτά είναι τα προβλήματα των ανωτέρων εδώ στην Ελλάδα, ελπίζουμε να λυθούν γρήγορα και να ξεκινήσουμε”.

Πολλές φορές έχεις δηλώσει ότι είσαι έτοιμος, ότι νιώθεις καλά και ότι αισθάνεσαι καλά στην ΑΕΚ: “Αισθάνομαι υπέροχα, βήμα βήμα δουλεύω καλά και θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση. Νιώθω ωραία”.

Πόσα γκολ μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο της ΑΕΚ: “Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εννοείται ότι θέλω να βγω πρώτος σκόρερ και να σκοράρω πολλά τέρματα, αλλά αυτό δεν το ξέρεις. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν σκοράρεις, κάποιες φορές δεν παίζεις καλά και σκοράρεις, ωστόσο υπόσχομαι σε όλους ότι θα παλεύω στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X