"Υπάρχει ακόμα ο χρόνος για ενίσχυση" (VIDEO)

"Υπάρχει ακόμα ο χρόνος για ενίσχυση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέρθηκε στα θετικά αλλά και στα… αρνητικά που είδε στο γήπεδο από την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο της περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, λέγοντας πως όλα είναι πιθανά. Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις το πρόγραμμα σου γνωρίζοντας, ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό, καταφέραμε για ακόμα μια φορά και ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα.

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είδαμε τα θετικά μας στοιχεία, αλλά σίγουρα είδαμε και τα αρνητικά μας που πρέπει να διορθώσουμε».

Για Μάνταλο, Μπακασέτα και Βάργκας: «Σίγουρα αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι αυτό που περιμέναμε απ’ αυτούς, θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε για να καταφέρουν να δέσουν στο τέλος».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένω κάποια προσθήκη, δεν μπορώ να εμπλακώ εγώ με τα διαδικαστικά και για τους παίκτες που βρίσκονται στις λίστες, αλλά περιμένω κάποια νέα προσθήκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X