Όταν ο Μπαρμπόσα υπέγραφε στην ΑΕΚ

Ανοικτό παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα το θέμα της μετακίνησης του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ, καθώς οι συζητήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, δεν έχουν φέρει ακόμα την υπόθεση στο τελικό της στάδιο. Το όλο ζήτημα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο και από χθες ουσιαστικά έχει μπει στην τελική του ευθεία, ωστόσο οι επαφές συνεχίζονται, προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες εκκρεμότητες.

Σήμερα ο Μπαρμπόσα, μαζί με τον μάντζέρ του, Κιμ Ριμπέιρο, αλλά και τον δικηγόρο τους, βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ και είχαν επαφές με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Με την κουβέντα πλέον να έχει μεταφερθεί σε αυτό το… μέτωπο. Για την ΑΕΚ θα μετρήσει η επιθυμία του παίκτη για να φύγει λόγω της εξωπραγματικής προσφοράς που έχει και το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλει και έτσι αφού βρεθεί λύση θα επικυρωθεί η συμφωνία του με την Αλ Ουάσλ, με την οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια.

Ο Μπαρμπόσα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Σπάτα και θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να πηγαίνουν όπως φαίνεται για αύριο, Το όλο ζήτημα κατά πάσα πιθανότατα θα ολοκληρωθεί, ωστόσο φαίνεται πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα, για να “κλειδώσει” η φόρμουλα που η τελική συμφωνία θα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένες, όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X