Ο Μαρινάκης θα «διαλύσει» τον Ολυμπιακό μετά την Αρούκα!

Ο Μαρινάκης θα «διαλύσει» τον Ολυμπιακό μετά την Αρούκα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσουνάμι αποχωρήσεων στο Λιμάνι ακόμα και με πρόκριση στο Europa! Από πέντε ως εννιά διαζύγια βασικών και σημαντικών ποδοσφαιριστών με εντολή Μαρινάκη! Διάβασε ονόματα!

Μπορεί μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ να προαναγγέλθηκαν εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό, ωστόσο, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μόνο ο Μαζουακού αποχώρησε, ενώ η παραχώρηση του Κασάμι για τη Νότιγχαμ είχε προαποφασισθεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Στο Λιμάνι δεν ήθελαν να αποφασίσουν εν θερμώ και να αποδημήσουν μια ομάδα που πέρυσι πήρε άνετα το πρωτάθλημα και είχε μια ικανοποιητική παρουσία στην Ευρώπη. Ειδικά εφόσον υπήρχαν νέα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Europa League.

Οι πρωταθλητές επέλεξαν να προκαλέσουν ένα “σοκ” στην ομάδα με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και κράτησαν ακόμα και παίκτες που απογοήτευσαν στα ματς με τη Χάποελ, προκειμένου να αποφασίσει ο νέος προπονητής αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά και να υπάρχει πλήρες ρόστερ ενόψει των αγώνων με την Αρούκα.

Ωστόσο, μετά τα παιχνίδια με τους Πορτογάλους και ανεξάρτητα από την πρόκριση, έχει αποφασισθεί από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να γίνουν γενναίες προσθαφαιρέσεις στην ομάδα και συγκεκριμένα στη βασική 11άδα. Πολλοί από τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα ματς με την Αρούκα, θα αποχωρήσουν στην πορεία και θα αντικατασταθούν με θεωρητικά καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του ρεπορτάζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X