"Εμείς να είμαστε έτοιμοι"

Εικόνες από το Κίελτσε - 3η ημέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό κανονικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα έπρεπε να μπουν σήμερα στην τελική ευθεία, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άλλωστε θεωρητικά, απέχει πλέον μόνο λίγες μέρες. Όμως οι συνθήκες κανονικές δεν είναι και αυτό οι παίκτες και το ξέρουν και το συζητούν μεταξύ τους στα Σπάτα. Παρόλα αυτά ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του ούτε να χάσουν την συγκέντρωση τους, ούτε να βγουν από το πρόγραμμα τους. Άλλωστε δεν αποκλείεται τελικά να ξεκινήσει το Σάββατο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Κετσπάγια θέλει να κρατήσει την σκέψη των παικτών του, μακριά από τις εξελίξεις και συγκεντρωμένους στην δουλειά στις προπονήσεις.

Γι αυτό εξάλλου και το Σάββατο μετά το φιλικό τόνισε πως “εμείς θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”. Αυτό ακριβώς είπε και στους ποδοσφαιριστές του, στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο. “Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά και να δουλέψουμε σωστά, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Το Σάββατο είναι το παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ότι και αν γίνει” τόνισε ο Κετσπάγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X