«Λύγισε» από τη Σεβίλλη (VIDEO)

«Λύγισε» από τη Σεβίλλη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα προκριματικά του Champions League συμμετείχε για μία ακόμη φορά η ΑΕΚ τη σεζόν 2007-2008. Η Ένωση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη που διέθετε στις τάξεις της παίκτες όπως οι Κανουτέ, Νάβας, Μπουλαρούζ, Ντραγκουτίνοβιτς, Πόουλσεν και Λουίς Φαμπιάνο.

Το πρώτο ματς δόθηκε στην Ισπανία μία ημέρα σαν σήμερα το 2007. Ο «Δικέφαλος» του Σέρα Φερέρ στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας το γρήγορο παιχνίδι των Σεβιγιάνων. Κάτι που δεν κατάφερε στην επανάληψη, καθώς σχεδόν με την έναρξή της (48’) ο Φαμπιάνο μετά από παράλληλη πάσα του Νάβας άνοιξε το σκορ. Στο 68’ο νυν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ήταν και πάλι ο δημιουργός. Διέσχισε σχεδόν το μισό γήπεδο, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κανουτέ και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ΑΕΚ λίγο έλειψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν στο 83’ η προσπάθεια του Σέζαρ σταμάτησε στο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Αθήνας. Να σημειώσουμε ότι διαιτητής του ματς ήταν ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X