Τα δύο "δεκάρια" και το πλάνο... ΟΑΚΑ

Τα δύο "δεκάρια" και το πλάνο... ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χθεσινό φιλικό, ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-1-4-1, κυρίως για να δοκιμάσει μία ακόμα… λύση, ώστε να χωρέσουν στο ίδιο σχήμα ο Πέτρος Μάνταλος και ο Τάσος Μπακασέτας. Αμφότεροι είναι παίκτες ενδεκάδας και διεθνείς φυσικά, ωστόσο δείχνουν να χρειάζονται τον ίδιο… χώρο εντός των γραμμών του γηπέδου, για να αποδώσουν. Δηλαδή, πίσω από τον φορ.

Χθες λοιπόν ο Κετσπάγια έδωσε και στους δύο άσους την ελευθερία να κινηθούν ως εσωτερικοί πίσω από τον Αλμέιδα. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα λεπτά, όλο αυτό δεν έδειξε να λειτουργεί, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα και οι δύο παίκτες, αλλά και οι υπόλοιποι, αφομοίωναν την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσουν, η ΑΕΚ γινόταν όλο και καλύτερη και βεβαίως πιο επιθετική. Με τους Μάνταλο και Μπακασέτα να έχουν πλήρη ελευθερία στο παιχνίδι τους και μια καλή συνεργασία.

Όταν ο Μάνταλος γυρνούσε λίγο πιο πίσω για να πάρει μπάλα, ο Μπακασέτας ερχόταν κοντά στον Αλμέιδα και το αντίστροφο. Με την Ένωση να έχει από το 30’ και μετά καλή κυκλοφορία και τους δύο διεθνείς άσους, μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι. Σκοράροντας αμφότεροι μάλιστα και από ένα γκολ. Βεβαίως αυτό το σχήμα εμπεριέχει αρκετά ρίσκα και αφήνει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Γιόχανσον, Σιμόες, ωστόσο φαίνεται πως για κάποια ματς στο ΟΑΚΑ, όπου ο αντίπαλος θα παίζει αρκετά κλειστά την ΑΕΚ, η εν λόγω διάταξη μπορεί να αποδειχθεί αποδοτική και δεδομένα υπάρχει στην άκρη του μυαλού του Κετσπάγια. Που από χθες την έχει δει και επί χόρτου, έχοντας βγάλει σίγουρα τα συμπεράσματά του, για την χρησιμότητα αυτού του συστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X