Ξαναγίνεται η δίκη του Noor1

Noor1: Μία δίκη, δύο θάνατοι, 33 κατηγορούμενοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε… επανάληψη οδηγείται η δίκη του Noor 1. Πριν από λίγη ώρα η Εισαγγελία κρίνοντας τις ποινές που επιβλήθηκαν ως χάδια για τους εμπλεκόμενους, κατέθεσε έφεση και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά!

Υπενθυμίζουμε πως το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά αποφάσισε να επιβάλλει ποινές «χάδι» που είχαν προκαλέσει το κοινό αίσθημα και ερωτηματικά, καθώς δεν απάντησε στο πιο σημαντικό ερώτημα, του ποιος δηλαδή είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης.

Σήμερα, έγινε κάτι που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες με την Εισαγγελία να κάνει αυτεπάγγελτη έφεση κατά της απόφασης για το Noor 1 και δίκη θα ξανά γίνει.

Η εισαγγελέας Μαρία Τρουπή είχε προτείνει τη μέγιστη ποινή για όλους τους ενόχους για την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, αλλά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε άλλη άποψη.

Θυμηθείτε ποιες ήταν οι ποινές που είχαν επιβληθεί, αλλά με τη νέα δίκη αναμένεται να αλλάξουν:

Γιώργος Μπουρδούβαλης: Ισόβια + 9 χρόνια + 600.000 ευρώ πρόστιμο
Ευθύμης Γιαννουσάκης: Ισόβια + 8 χρόνια + 300.000
3 Τούρκοι (Αγκάμπε, Σελιμπλί, Αχμεντάντ): Ισόβια + 8 χρόνια + 200.000 έκαστος
Κωνσταντίνος Καρτσώνης: 18 χρόνια + 80.000
Μπονιάντ (Ιρανός): 16 χρόνια + 60.000
Αιμίλιος Κοτσώνης: 10 χρόνια
Παναγιώτης Λάγιος: 10 χρόνια
Βασίλειος Κουρούβανης: 8 χρόνια
Παναγιώτης Φάρος: 8 χρόνια
2 Τούρκοι (Αξακάλ, Κοτσάογλου): 8 χρόνια

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X