«Μπράβο Άννα, οι θυσίες και οι αγώνες σου δικαιώθηκαν»

«Μπράβο Άννα, οι θυσίες και οι αγώνες σου δικαιώθηκαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γενεράκης, είναι πρόεδρος της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., ενώ κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ, με την παρουσία του εκεί να συνδυάζεται μάλιστα και με κατάκτηση πρωταθλήματος από την «Ένωση». Εκτός από την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ όμως, ο Κώστας Γενεράκης έχει υπάρξει και αθλητής, με διακρίσεις μάλιστα στην σκοποβολή! Αγωνιζόμενος κατά το παρελθόν στο ίδιο άθλημα, που διακρίθηκε τώρα η Άννα Κορακάκη, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου.

Μάλιστα, μετά την παύση της αθλητικής του δραστηριότητας, ο Κώστας Γενεράκης διετέλεσε και πρόεδρος της ελληνικής σκοπευτικής Ομοσπονδίας, στα μέσα της δεκαετίας του ’70, βοηθώντας στην εξάπλωση του αθλήματος, κυρίως προς τους νέους. Ο πρόεδρος της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., συγκινημένος από τον άθλο της Άννας Κορακάκη και την κατάκτηση του χρυσού, αλλά και του χάλκινου μεταλλίου στο Ρίο, θέλησε να απευθύνει μια συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την Ολυμπιονίκη μας, ενθαρρύνοντας την να συνεχίσει τον αγώνα της, με τον ίδιο ζήλο. Λέγοντάς της παράλληλα πως ο αγώνας και οι θυσίες της, δικαιώθηκαν.

«Η Άννα Κορακάκη κατάφερε να συγκινήσει όλους τους Έλληνες, με αυτή την μεγάλη διάκριση που σημείωσε για την χώρα μας. Μας έκανε υπερήφανους και της αξίζουν πολλά μπράβο, για τον αγώνα και τις θυσίες που έκανε για να φτάσει ως εδώ. Τόσο στην ίδια, προσωπικά, όσο και στην οικογένειά της, που την στήριξε με κόπο όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για μια αθλήτρια που δούλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας, όμως τώρα βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου. Μια αγωνίστρια που μας γέμισε υπερηφάνεια και που θέλω να την συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου, για αυτό της τον άθλο. Μπράβο, Άννα!», ανέφερε η δήλωση του Κώστα Γενεράκη, για την Άννα Κορακάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X