Κορακάκη: Δεν υπάρχουν λόγια...

Κορακάκη: Δεν υπάρχουν λόγια...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Άννα Κορακάκη μίλησε στην ΕΡΤ για αυτή την τεράστια επιτυχία, τις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει ως εδώ αλλά και τις απερίγραπτες στιγμές που πέρασε στο βάθρο, την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Αναλυτικά όσα δήλωσε η χρυσή ολυμπιονίκης:

Για τη μάχη στον τελικό: «Έκανα την ανατροπή και το 6-6. Εκεί ζορίστηκα γιατί δεν με έπαιρνε να κάνω άλλα λάθη, καθώς έμεναν 5 βολές. Ήταν ή εγώ ή εκείνη και τελικά τα κατάφερα».

Για το συναίσθημα στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου: «Προσπαθώ να βρω κάποια λέξη αλλά δεν μπορώ να βρω…».

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα μετά το χρυσό: «Δεν έχω δει ακόμα τα δημοσιεύματα. Θέλω να τα διαβάσω όλα ένα προς ένα. Μετά το μετάλλιο στο αεροβόλο συνέχισα να απέχω απ΄ όλα αυτά γιατί είχα ακόμη έναν αγώνα και ήθελα να συγκεντρωθώ. Μέσα σε δύο 24ωρα κέρδισα δύο μετάλλιο στους πρώτους Ολυμπιακούς. Είναι κάτι απίστευτο».

Για την σοβαρότητα και την ωριμότητα που δείχνει παρά το μικρό της ηλικίας της: «Στην οικογένειά μου οφείλεται αυτό. Αν εγώ θα γινόμουν αιθεροβάμων θα ήταν εκείνη που θα με προσγείωνε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X