Η μέρα της κρίσης για το μέλλον της «Βασίλισσας»

Σοκ στην ΑΕΚ! Τα παρατάει ο Μάκης μόλις πάρει την…Ευρωλίγκα
Photo Credits: INTIME

Στη δίνη της διαμάχης για την πρωτοκαθεδρία του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει μπλέξει εδώ και καιρό η ΑΕΚ, που αποτέλεσε μήλον της έριδος τόσο για τη ΦΙΜΠΑ όσο και για την Ευρωλίγκα. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» είχε θέσει εξ αρχής ως βασικό κίνητρο στην επιλογή της, τη διοργάνωση που θα προσέδιδε τα περισσότερα οφέλη στην ομάδα και αυτό θα πράξει και τώρα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για τα όσα θα προκύψουν.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να υπάρξει καθοριστική επαφή της ΑΕΚ με την Ευρωλίγκα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει συζητήσει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες με τον Μπάουμαν προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να παρέχει εγγυήσεις στην ΑΕΚ. Βέβαια, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τη ΦΙΜΠΑ, στην οποία έχει αναλάβει ρόλο κλειδί ο Πατρίκ Κομνηνός ( τεχνοκράτης αλλά ακραιφνής Ενωσίτης, με θητεία και στην ΠΑΕ πριν από χρόνια).

[ads1]

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προσπαθεί να βρει χώρο για όσες ομάδες φύγουν τελικά από το Eurocup. Είναι καθοριστικής σημασίας απόφαση να βρει χώρο για τις ομάδες που θέλει στη νέα διοργάνωση, καθώς άλλωστε οι περισσότερες (με την ΑΕΚ στην πρώτη γραμμή) να είναι αυτές που ήθελε εξαρχής. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ απομακρύνεται από την Ευρωλίγκα και το Eurocup, αλλά αυτό θα κριθεί εν πολλοίς έπειτα από τις επαφές της ημέρας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X