Πρόσκληση για τη συγκέντρωση των ακαδημιών Futsal

Η νέα σελίδα του Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτή πρόσκληση συνάντησης απηύθυνε η διοίκηση της ΑΕΚ Futsal σε  γονείς, αθλητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο για νέα εγγραφή.

Σκοπός της συνάντησης είναι να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας διοικητικής δομής, της νέας φιλοσοφίας και του πλάνου των ακαδημιών του τμήματος κάτω από την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η συγκέντρωση θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα και έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 18:00.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ AEK FUTSAL ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ !

Η διοίκηση της ΑΕΚ Futsal προσκαλεί τους γονείς και τους αθλητές των ακαδημιών, όπως επίσης κι όσους ενδιαφέρονται για νέα εγγραφή, σε συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση της νέας διοικητικής δομής, της νέας φιλοσοφίας και του πλάνου των ακαδημιών κάτω από την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 18:00 (Θέση Μαζαρέκο – Σπάτα).

Για την καλύτερη οργάνωση μας, σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 25 Αυγούστου στη σελίδα μας στο Facebook AEK Futsal ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας (6936-549666)

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

ΑΕΚ Futsal».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X