Επιβεβαιώνει πρόταση του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο

Τν επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού που έχει στα χέρια του επιβεβαίωσε ο Λεονάρντο στο στενό του περιβάλλον. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητα, έχει λάβει την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, που του ζητά να αναλάβει εν λευκώ την τεχνική του ηγεσία, όμως προς τον παρόν την αξιολογεί πολύ σοβαρά, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον του, φαίνεται πως περιμένει κάτι πολύ καλύτερο, κάτι αρκετά σημαντικό από την Ιταλία, το οποίο δεν διευκρινίζεται ακριβώς τι είναι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Λεονάρντο είναι ένας ένας πολύ εκλεκτικός και δύσκολος άνθρωπος. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι απέρριψε δις πρόταση από την ομοσπονδία της Βραζιλίας να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «σελεσάο», ενώ αρνήθηκε καν να μπει σε συζητήσεις, όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι του ζήτησε στις αρχές του καλοκαιριού να αναλάβει εκ νέου την Μίλαν.

Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμα και το γεγονός ότι έχει μπει σε τόσο σοβαρές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, δείχνει ότι ο Λεονάρντο αξιολογεί αρκετά σοβαρά το ερυθρόλευκο πρότζεκτ, ωστόσο όπως τονίζεται από το περιβάλλον του ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θα ζητήσει κάποιο επιπλέον χρόνο για να αξιολογήσει όλες τις… πόρτες και τις προοπτικές που μπορούν να ανοίξουν για αυτόν από την Ιταλία.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την ώρα το απόγευμα της Κυριακής, ουδείς μπορεί να προβλέψει την απάντηση του Βραζιλιάνου τεχνικού στον Ολυμπιακό. Ακόμα και το στενό του περιβάλλον αδυνατεί να μπει στο μυαλό του Λεονάρντο και να προβλέψει με ακρίβεια την οριστική του απάντηση. Ωστόσο, επιβεβαιώνεται πια κι από επίσημα χείλη η ύπαρξη επίσημης πρότασης από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά και η διάθεση του Βραζιλιάνου να κερδίσει λίγο χρόνο, αφού στο μυαλό του υπάρχει κάτι άμεσο και αρκετά μεγάλο που μπορεί να σκάσει από την Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X