Καταγγελίες για εκφοβισμούς ενόψει των εκλογών στα Χανιά

Καταγγελίες για εκφοβισμούς ενόψει των εκλογών στα Χανιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνθρωποι του συστήματος καταγγέλλονται πως εκφοβίζουν υποψηφίους ενόψει των εκλογών στην ΕΠΣ Χανιών στις 12/8. Τι συνέβη και παραιτήθηκε από το συνδυασμό Βούρβαχη ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων! Παρέμβαση εισαγγελέα.

Οι εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων είναι προγραμματισμένες για τις 12 Αυγούστου και λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες συμβαίνουν συγκλονιστικά περιστατικά.

Υπάρχουν καταγγελίες πως άνθρωποι του συστήματος εκφοβίζουν υποψηφίους για το Δ.Σ. με το ψηφοδέλτιο του Βούρβαχη (αντιπολίτευση), ενόψει των προσεχών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στα Χανιά, εκτός από αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω, από ανθρώπους που στηρίζουν απροκάλυπτα την ΕΠΟ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων, Θοδωρής Ορφανίδης λίγο πριν τις εκλογές αποχώρησε ξαφνικά από το συνδυασμό του Γιώργου Βούρβαχη λόγω συγκεκριμένων γεγονότων που δεν έχουν να κάνουν με κάποιο παράπονο στο πρόσωπο του προέδρου, αλλά με καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και πιέσεις που ασκήθηκαν, ίσως και εντός του συμβουλίου της ομάδας.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στο parakritika.gr, για όσα συμβαίνουν στο περιθώριο της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής, αναφέροντας πως θα ζητήσει τη παρέμβαση Εισαγγελέα για την υπόθεση Ορφανίδη και όχι μόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πληροφορήθηκα σήμερα το μεσημέρι για το περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα στην εκδήλωση του ΕΦΑ Θησέας Περιβολίων, με άτομα που συμμετείχαν στο γλέντι, τα οποία εν ευθυμία πήγαν στο κατάστημα που διατηρεί ο κ. Ορφανίδης. Εκεί βρίσκονταν ο άρρωστος πατέρας του με τη μητέρα του και δημιούργησαν θέμα, ενώ ο κ. Ορφανίδης ήταν ήδη στο σπίτι του. Μόλις το έμαθε, ήρθε σε επικοινωνία με τα συγκεκριμένα άτομα, για τα οποία θα γίνει αύριο αναφορά στον Εισσαγελέα, γιατί επιτέλους πρέπει κάποιοι να μάθουν και να καταλάβουν ότι ζούμε σε ένα κράτος ευνομούμενο και οι εκβιασμοί τέτοιου τύπου και οι εκφοβισμοί, δεν πρόκειται δεν πρόκειται να περάσουν. Καλούμε κάθε αρμόδιο και κάθε αρμόδια Αρχή να λάβει μέτρα και βέβαια εμείς άμεσα, διά της νομικής μας Υπηρεσίας έχουμε προβεί σε καταγγελία στον Εισαγγελέα και θα ακολουθηθεί η νομική οδός για τα περαιτέρω. Οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν»!

Ο Θοδωρής Ορφανίδης με ανακοίνωση του είχε κάνει γνωστή την ξαφνική αποχώρηση του από τον συνδυασμό:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βούρβαχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Μετά από ώριμη σκέψη και βλέποντας την καθημερινή πόλωση και σκληρή αντιπαράθεση που δημιουργείται ενόψει των εκλογών στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά κυρίως οι σχέσεις φιλίας που έχω με ανθρώπους και των δύο παρατάξεων, μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την κατάληψη μιας θέσης στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων.

Ελπίζω αυτή η πόλωση και η σκληρή αντιπαράθεση που το τελευταίο καιρό κυριαρχεί στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχει ημερομηνία λήξης την 12η Αυγούστου και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους

Θοδωρής Ορφανίδης».

Η εξήγηση του Ορφανίδη
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων μίλησε στο parakritika.gr και εξήγησε γιατί αρχικά- αποχώρησε από το συνδυασμό του Γιώργου Βούρβαχη, εκφράζει την πικρία του για την προεκλογική “εκστρατεία” εν όψει των διαδικασιών της Παρασκευής και ανακοινώνει ότι συνεχίζει ως υποψήφιος, αναιρώντας τη σαββατιάτικη δήλωσή του.  Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ορφανίδης:

Κε Ορφανίδη, πως φτάσαμε ως εδώ;

Λόγω μεγάλης πίεσης που μου ασκήθηκε από μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μου, αναγκάστηκα, εν βρασμώ ψυχής, να δηλώσω την αποχώρησή μου από το συνδυασμό του κ. Βούρβαχη. Ζήτησα πολλές φορές από τα μέλη του συμβουλίου να μου πουν ποιον εκ των δύο υποψηφίων θα στηρίξουμε, χωρίς όμως να πάρω καμία απάντηση και να έχει λυθεί αυτό το θέμα εδώ και ένα μήνα. Αντιθέτως, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι πιέσεις προς το πρόσωπό μου εντείνονταν… Μάλιστα, έκανα πρόταση να μη στηριχθεί κανείς εκ των δύο και ταυτόχρονα θα απέσυρα κι εγώ την υποψηφιότητά μου από το συνδυασμό του κ. Βούρβαχη. Αυτό ας βγουν να το διαψεύσουν μέλη του Δ.Σ.!

Τι εννοείτε ότι εντεινόταν οι πιέσεις προς εσάς; Τι ακριβώς συνέβη;

Πάντα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μας ερχόταν και διαφορετικό θέμα, ώστε να μην καταλήξουμε σε οριστική απόφαση για το ποιον θα στηρίξουμε. Και τη στιγμή που είμαι υποψήφιος με τον κ. Βούρβαχη, θεώρησα ότι δεν έχω την απόλυτη στήριξη της ομάδας μου σε αυτό. Και δε φανταζόμουν ότι θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση και διάσταση η εκλογική αναμέτρηση στην ΕΠΣ Χανίων, για ένα σωματείο που ασχολείται με Ακαδημίες, ασχολείται με παιδιά και έπεσε στη Γ’ Κατηγορία. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές, θα φύγω από αυτό που αγαπούσα από μικρό παιδί και κάνω σήμερα από μεράκι και μόνο. Την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο!

Συνέβη κάτι συγκεκριμένο που σας οδήγησε στην ανακοίνωση που βγάλατε;

Σε κουβέντα που έγινε με μέλη του Δ.Σ., ουδείς έπαιρνε ευθύνη για το ποιος θα στηριχθεί εκ των κ.κ. Βούρβαχη και Βαρουξάκη. Εχοντας πολύ πιο σοβαρά προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα (θέμα υγείας του πατέρα μου) από τις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων, αποφάσισα να παραιτηθώ, αφού ο μόνος που εκτιθόνταν ως προς κάποιον υποψήφιο ήμουν εγώ.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα είσαστε υποψήφιος και εμμένετε στην πρώτη δήλωσή σας;

Επαναλαμβάνω, ότι εν βρασμώ και λόγω καταστάσεων που δημιουργήθηκαν και σας εξήγησα παραπάνω, και μη βλέποντας υποστήριξη από τα μέλη του Δ.Σ., παίρνοντας την ευθύνη για τη στήριξη ενός εκ των δύο υποψηφίων, βγήκε η ανακοίνωσή μου το μεσημέρι του Σαββάτου. Όμως, κατόπιν ώριμης σκέψης και θεωρώντας ότι δεν πρέπει να παρατήσω αυτό που πραγματικά με έχει “μεγαλώσει” στις αλάνες των Χανίων, ανακαλώ την απόφαση για αποχώρησή μου  από το συνδυασμό του κ. Βούρβαχη και δηλώνω “παρών” στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, θα έχουμε ξανά συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και πάλι θεωρώ ότι θα βρεθούμε προ αδιεξόδου. Γι’ αυτό και παίρνω προσωπικά την ευθύνη και συνεχίζω, ζητώντας από όλους να καταλάβουν τη θέση μου και να σκεφτούν με βάση το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Σε εκκρεμότητα μένει πάντως ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε η παρέμβαση Εισαγγελέα από πλευράς του κ. Βούρβαχη, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων το βράδυ του Σαββάτου.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X