Φεύγει για Ρίο η Κυριακοπούλου

«Μάχη» για το Ρίο η Κυριακοπούλου ελέω τραυματισμού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προορισμό τη Βραζιλία θα αναχωρήσει ξημερώματα Δευτέρας η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ συνεχίζει τις ατελείωτες ώρες θεραπείας, που ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες όταν και διαπίστωσε τον σοβαρό τραυματισμό στο σκαφοειδές ποδιού. Η πρωταθλήτρια υπό την καθοδήγηση του γιατρού της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα κατάφερε να καλύψει μεγάλο μέρος του προβλήματος και να πετύχει τον πρώτο της στόχο και να ταξιδέψει για το Ρίο.

Η Κυριακοπούλου στη Βραζιλία θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες, με στόχο πάντα να αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη με πείσμα και επιμονή προσπαθεί να μείνει εντός του νέους της πλέον στόχου, που πρώτα από όλα είναι η συμμετοχή στη διοργάνωση.  «Μαζί με τον γιατρό (σ.σ Διονύση Χίσσα) κάναμε μεγάλη προσπάθεια να προλάβω την διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, αφού θα ταξιδέψω τελικά στο Ρίο. Ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα μπορέσω να είμαι σε θέση να δώσει τον καλύτερο μου εαυτό στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη», είπε η 30χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X