Ο Βασιλειάδης, ο Χέρστον και ο χρόνος συμμετοχής...

Ο Βασιλειάδης, ο Χέρστον και ο χρόνος συμμετοχής...
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς έκανε αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, όπως για παράδειγμα αυτή του Κώστα Βασιλειάδη.

Ο 32χρονος άσος, προορίζεται για την θέση του βασικού σμολ φόργουορντ, αλλά με την λογική ότι ο Μαλίκ Χέρστον θα ήταν εκτός πλάνων, άρα και θα αποχωρούσε, για να αποκτηθεί ο βασικός ξένος σούτινγκ γκαρντ. Μόνο που υπάρχει μια διαφοροποίηση τις τελευταίες μέρες, αφού ο 29χρονος Αμερικανός συνεχίζει να είναι στο ρόστερ της «Βασίλισσας», αφού δεν έχει βρεθεί ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιό του.

Αυτό το γεγονός, φέρνει κάποια νέα δεδομένα, όπως είναι φυσιολογικό. Πρώτα από όλα, υπάρχουν δύο πρωτοκλασάτοι σμολ φόργουορντ αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ, έστω και αν είναι διαφορετικού τύπου παίκτες. Ο Βασιλειάδης είναι παίκτης-σκόρερ, που συνηθίζει να ευστοχεί από μέση και μακρινή απόσταση, βγαίνοντας και από τα σκριν και σουτάροντας στην κίνηση. Ο Χέρστον είναι αξιόπιστος στα σουτ, αλλά το βασικό του «όπλο», είναι η διείσδυση, δηλαδή το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον χρόνο συμμετοχής, αφού θεωρητικά, ο Κώστας Βασιλειάδης μπορεί να αξιοποιηθεί και ως σούτινγκ γκαρντ. Είναι αλήθεια ότι ο έμπειρος άσος, μπορεί να παίξει και στο «2», αφού διαθέτει το απαραίτητο σουτ. Ωστόσο, στο σύγχρονο μπάσκετ, πολλές ομάδες παίζουν πλέον με δύο πόιντ γκαρντ για μεγάλη ώρα μέσα στον αγώνα, οπότε δεν θα είναι εύκολο για τον Βασιλειάδη, να ακολουθεί στην άμυνα, γρήγορους παίκτες.

Για αυτό και χρειάζεται ειδική διαχείριση στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο Χέρστον δεν ήταν όντως στα πλάνα του Ζντοβτς, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την δεδομένη ποιότητά του. Ο Αμερικανός έχει στοιχεία που δύσκολα βρίσκει κανείς, αλλά προβλημάτισε γενικά με την μέτρια σεζόν που είχε πέρυσι. Για αυτό και ήταν εκτός πλάνων από την μεριά του Ζντοβτς, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που ο Σλοβένος κόουτς, θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, στους Βασιλειάδη και Χέρστον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X