Λύσεις… εκ των έσω

Λύσεις… εκ των έσω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διαθέτει στις τάξεις της αρκετούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις, με το παραπάνω γεγονός να δίνει αναμφίβολα την δυνατότητα στον Τιμούρ Κετσπάγια να βρει αρκετές λύσεις και να πειραματιστεί, όσον αφορά στα πρόσωπα αλλά και στα σχήματα. Η Ένωση έχει πολλούς… πολυθεσίτες στο ρόστερ της και έτσι μπορεί και παρουσιάζει ένα σύνολο με αρκετό βάθος, με το οποίο ο Κετσπάγια μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη ευκολία, καλύπτοντας ακόμα και κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν.

Ξεκινώντας από την άμυνα, οι Ροντρίγκο Γκάλο και Μιχάλης Μπακάκης μπορούν με την ίδια ευκολία να αγωνιστούν και ως εξτρέμ, παίζοντας όλη την πλευρά. Με τον Έλληνα άσο να έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν ακόμα και ως αμυντικός χαφ, παρότι φαίνεται πως σε πρώτη φάση δεν υπολογίζεται για εκεί από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Από εκεί και πέρα, ο Άνταμ Τζανετόπουλος μπορεί να προσφέρει εκτός από το κέντρο της άμυνας και στα αμυντικά χαφ, θέση στην οποία τον έχουμε δει φέτος, σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Ενώ κατά συνθήκη το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αλλά και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, με τον τελευταίο να «βαφτίζεται» κόφτης στο ματς με την Σεντ Ετιέν. Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει φυσικά και ο Κωνσταντίνος Μανωλάς, που αν και φύσει αριστερό μπακ, αναμένεται να δοκιμαστεί κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Θέση την οποία γνωρίζει και έχει υπηρετήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου υπάρχουν οι Μάνταλος, Βάργκας, Μπακασέτας και Αραβίδης, που μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευκολία σε περισσότερες από μία θέσεις. Οι δύο πρώτοι μπορούν να καλύψουν και τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, με τον Μάνταλο να έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί ακόμα και σαν δεύτερος αμυντικός χαφ, σε ένα πιο επιθετικό σχήμα. Ο Μπακασέτας από την άλλη, μπορεί να θεωρείται δεύτερος φορ, ωστόσο τον έχουμε δει στα άκρα, σε ρόλο επιτελικού και εσχάτως, ως καθαρό φορ. Δείχνοντας πως προσαρμόζεται χωρίς πρόβλημα, σε ότι κι αν του ζητήσει ο προπονητής του. Κάτι δηλαδή που κάνει από την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ και ο Χρήστος Αραβίδης, που αγωνίζεται άνετα είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στα πλάγια. Ενώ απέναντι στη Σεντ Ετιέν τοποθετήθηκε ως δεύτερος φορ, λίγο πίσω από τον Αλμέιδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ο Κετσπάγια έχει την τύχη να διαθέτει παίκτες που μπορούν το ίδιο εύκολα να ανταποκριθούν σε διαφορετικούς ρόλους μέσα στο γήπεδο, βρίσκοντας σε πολλές περιπτώσεις λύσεις εκ των έσω, για να καλύψει τυχόν απουσίες και κενά. Με το ρόστερ της ΑΕΚ να δείχνει έτσι πιο «γεμάτο», τουλάχιστον σε επίπεδο ποσοτικών λύσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X