Μανωλάς (και) για τα στόπερ

Η φανέλα με το "4" σε περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσθήκη του Κωνσταντίνου Μανωλά στο ρόστερ της ΑΕΚ έδωσε μία επιπλέον λύση στον Τιμούρ Κετσπάγια, για την αμυντική γραμμή. Ο 24χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία είτε σαν αριστερό μπακ είτε σαν στόπερ, με την δεύτερη θέση, να είναι μάλιστα αυτή για την οποία κυρίως προορίζεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει εικόνα για τις δυνατότητες του Μανωλά και εκτιμά πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην «Ένωση», αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε ο Μανωλάς έχει το μπόι για την θέση (σ. σ. είναι 1.85) και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν εκεί, με επιτυχία.

Φαίνεται λοιπόν πως ο 24χρονος άσος υπολογίζεται κυρίως για το κέντρο της άμυνας, δίνοντας έτσι μια επιπλέον λύση στον Κετσπάγια για τα μετόπισθεν, πίσω από τους Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο. Έχοντας το… συν πως είναι αριστεροπόδαρος και ταχύς για το ύψος του, στοιχεία διαφορετικά από των υπολοίπων. Πάντως το θετικό για τον Κετσπάγια είναι πως ο Μανωλάς θα είναι άμεσα διαθέσιμος, μιας και έχει ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία του Λεβαδειακού, δείχνοντας μάλιστα πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχοντας καταγράψει και ένα γκολ στο φιλικό του Λεβαδειακού, απέναντι στον Πανιώνιο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X