«Κώστα μή γίνεις σαν τον ξάδερφό σου!»

«Τακτικά ανώτερος ο Κωνσταντίνος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βαρύ επίθετο, Μανωλάς, ακούγεται ξανά στην ΑΕΚ αναλύουμε το προφίλ του 23χρονου αμυντικού. Ποια είναι τα ατού του και τί θα ήθελαν οι Ενωσίτες από τον ίδιο.

Το 2009 είχε δημιουργήσει πολλές εντυπώσεις η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, αυτού που σήμερα αγωνίζεται στη Ρόμα, στην ΑΕΚ. Βλέπετε, τότε, προκάλεσε θετικά συναισθήματα και ξύπνησε μνήμες το γεγονός, ότι μετά από 11 χρόνια ξανακούστηκε το επίθετο Μανωλάς στην Ένωση. Και αν η έλευση του ανιψιού έκανε (κάποιο) θόρυβο εκείνη την εποχή, ανάλογη βαρύτητα φέρει τώρα και η προσθήκη του Κώστα, του γιου του Στέλιου στον Δικέφαλο αετό.

Ο 23χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο πρώην μπακ του Λεβαδειακού είχε κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Ένωσης. Δεν παρέμεινε όμως στην ενωσίτικη οικογένεια, αφού το 2012 έμεινε ελεύθερος και από την Κ-20 της ΑΕΚ πήγε στη Φυλή προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Θρασύβουλου, την οποία είχε ενδυθεί και ο ξάδερφός του, πριν προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Εκείνη την εποχή ο Κώστας δεν είχε ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X