Γραμμένος για επικεφαλής της αντιπολίτευσης

Φαβορί ο Γραμμένος για τις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, θα διεκδικήσει το χρίσμα των Ενώσεων, που πρόσκεινται στην Αντιπολίτευση, προκειμένου να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο Γραμμένος, που έχει ήδη το ρόλο του συντονιστή της Αντιπολίτευσης θα θέσει υποψηφιότητα σε συνάντηση των Ενώσεων που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και από την οποία εκτός από τον υποψήφιο πρόεδρο θα εκδοθεί διακήρυξη με τις Αρχές των Ενώσεων που θέλουν να αλλάξει σελίδα η ΕΠΟ μετά από 20 χρόνια.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες υποψηφιότητες, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα, συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις αφού είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης, ανήκει διαχρονικά στην αντιπολίτευση και είναι άφθαρτος αφού δεν είχε ποτέ κανένα αξίωμα στην διοίκηση της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X