«ΑΕΚ είμαστε και θα τα ξεπεράσουμε όλα»

«Δεν ξεχνώ»...
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Νικολάου μίλησε στα «ερτζιανά», για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ζήτημα με την ΕΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ο διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και αρχικά τοποθετήθηκε για τον θάνατο του Νίκου Δημητρίου: «Ήταν μεγάλη τιμή να έχει δίπλα της τον Νίκο Δημητρίου για μεγάλο διάστημα και σε δύο διαφορετικές θητείες. Τον γνώρισα ως ρεπόρτερ αρχικά και ως συνεργάτης την τελευταία διετία. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη μας και να περιγράψουν τι ήταν αυτός ο άνθρωπος. Ήταν χαμηλών τόνων, οπότε ας μείνουμε στα αυτονόητα. Καλό παράδεισο να έχει».

Επίσης, μίλησε για το πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων των παικτών: «Ο σχεδιασμός άρχισε ομαλά, αλλά δεν συνεχίστηκε ομαλά με την ιστορία με την ομοσπονδία. Δεν έχουμε ακόμη κάποια ενημέρωση για τα δελτία, συνεπώς είμαστε στα ίδια. Τα πράγματα προφανώς δεν είναι καλά. Αν έλεγα πως είναι καλά θα ήταν ψέμα. Ο κίνδυνος όσο περνά ο καιρός και παραμένει αυτή η εκκρεμότητα είναι μεγάλος. Αναφέρομαι στη συμμετοχή της ομάδας, αλλά και στην αγωνία των παικτών και του κόσμου. Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχή μίτινγκ για να δει τι θα γίνει. Στη φάση αυτή δεν μπορούμε να εξωτερικεύσουμε κάτι, αλλά οπωσδήποτε είναι κάτι που μας προβληματίζει. Όμως είμαστε ΑΕΚ και θα τα ξεπεράσουμε όλα. Ο κόσμος της ΑΕΚ να μην ανησυχεί. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο από την πλευρά της ελληνικής ομοσπονδίας. Θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει. Κάνουμε τις επαφές μας, η ομάδα είναι ενωμένη και δεν υπάρχει καμία αναστάτωση. Προχωράμε».

Για τη διαμάχη μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA: «Θα ήταν το ιδανικό για όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να υπάρξει μια ήπια λύση μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνη της, αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες ανάλογα προβλήματα. Όμως στην Ελλάδα η ΑΕΚ είναι μόνη της και μοιάζει το θέμα πολύ μεγαλύτερο. Η διοίκηση, με πρώτο τον Μάκη Αγγελόπουλο χειρίζονται το θέμα. Υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Αυτό θα πω μόνο. Όταν έρθει η ώρα θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει. Και οι δύο πλευρές, της Ευρωλίγκας και της FIBA, έχουν σιγήσει. Είναι ένα μπλέξιμο, βλέποντας και κάνοντας».

Για την έμφαση που δίνει η ΚΑΕ στα τμήματα υποδομής: «Αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση Αγγελόπουλο το πρότζεκτ των υποδομών. Είναι υποχρέωσή μας να ξαναχτίσουμε αυτό που είχε γίνει τη δεκαετία του 1990 με ταλαντούχους παίκτες. Έχουμε αποκτήσει ό,τι πιο ταλαντούχο υπάρχει στην αγορά και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια αυτά τα παιδιά να αποτελούν τον κορμό της ΑΕΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X