"Πέταξαν" για Ρίο

"Πέταξαν" για Ρίο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από σήμερα το Ρίο θα ζει και σε «κιτρινόμαυρους» ρυθμούς καθώς οι δύο πρωταθλήτριες της ΑΕΚ, Βούλα Παπαχρήστου και Κρίστυ Αναγνωστοπούλου «πέταξαν» μέσω Ρώμης για την Βραζιλία. Μετά από μια δύσκολη προετοιμασία είναι πλέον έτοιμες για να απολαύσουν τους κόπους όλων αυτών των μηνών και να ζήσουν την πιο δυνατή μέχρι τώρα εμπειρία στην καριέρα τους. Την Κρίστυ αποχαιρέτησαν στο αεροδρόμιο με έναν μεγάλο πανό στο οποίο η οικογένεια της έγραφε «Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα».

 “Είμαι έτοιμη να ζήσω το όνειρο όλων των αθλητών. Στόχος μου είναι να κυνηγήσω το ατομικό μου ρεκόρ, που μπορεί να μου δώσει μία θέση στον τελικό”, είπε η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου

Αυτή αποτελεί την πρώτη συμμετοχή των δύο αθλητριών σε Ολυμπιάδα με την Παπαχρήστου να διαθέτει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία ενώ η Αναγνωστοπούλου θα επιδιώξει πάνω από όλα να «κυνηγήσει» τα όρια της και να «χτίσει» τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X