Συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ και Μαντουλίδη

Ο Νίκος Δημητρίου ήταν πολύ αγαπητός σε όλο τον μπασκετικό κόσμο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι όλες οι ομάδες απευθύνουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους.

Μετά από τις ΚΑΕ Άρης και Ολυμπιακός, ήρθε η σειρά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατή της θλίψη για τον θάνατο του προπονητή, Νίκου Δημητρίου και τα συλλυπητήριά της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Νίκος Δημητρίου που “έφυγε” το βράδυ της Τρίτης ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο, συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ για πέντε χρόνια (2004-’06 ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, 2006-’09 ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας) στη διάρκεια της πολυετούς προπονητικής του καριέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αντίστοιχα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Μαντουλίδης και έχει ως ακολούθως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ευάγγελος Μαντουλίδης» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Δημητρίου για την απώλειά του. Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής στο ανδρικό και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου την περίοδο 2012-14 με εξαιρετική επιτυχία, προσφέροντας τα μέγιστα με απαράμιλλο ήθος, συνέπεια και εργατικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X