Ανάκογλου: «Προτίμησα Αρη για την ιστορία, τον κόσμο και την προοπτική»

Ανάκογλου: «Προτίμησα Αρη για την ιστορία, τον κόσμο και την προοπτική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσιάστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την προοπτική των «κιτρινόμαυρων» και τον μεγάλο στόχο της επιστροφής του Άρη στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω το μέγεθος του Άρη. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, πολύ κόσμο και μεγάλη δυναμική. Γι’ αυτό ήρθα στον Άρη παρ’ ότι αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ήρθα για να ανεβούμε κατηγορία, να πάει ο Άρης εκεί που πρέπει και ανήκει και να πάρει χαρά και ο κόσμος που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται σε γήπεδα Β’ και Γ’ Εθνικής».

Για τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση του Άρη: «Με έπεισε η δυναμική του Άρη, η ιστορία και ο κόσμος του. Προτίμησα να έρθω στον Άρη παρ’ ότι αγωνίζεται στη Β’ Εθνική παρά να πάω σε μια ομάδα χωρίς ιστορία και κόσμο στην Α’ Εθνική. Μου αρέσει η προοπτική που υπάρχει. Η ομάδα θέλει να ανεβεί κατηγορία, να κάνει μια καλή πορεία στο Κύπελλο και του χρόνου στη Super League να είναι όλα καλύτερα για όλους».

Για την υπόσχεσή του στον κόσμο: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι δουλειά. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα και τον προπονητή. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Θα δουλέψω σκληρά και όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Για τον συναγωνισμό στο ρόστερ: «Το να υπάρχει συναγωνισμός είναι καλό. Ξέρω πολλά παιδιά του Άρη. Το ρόστερ είναι καλό, έγιναν καλές κινήσεις. Υπάρχει ένας καλός κορμός από πέρσι και ο συναγωνισμός θα μας βγει σε καλό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X