Ανανέωση Χορηγικής συνεργασίας με Dell

Ανανέωση Χορηγικής συνεργασίας με Dell
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την Dell, η οποία και θα αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Με αφορμή τη ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο κος Σπύρος Παπαδάτος Regional Marketing Manager, Central Eastern Europe της Dell δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που η Dell μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά ανανεώνει την χορηγική συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έναν από τους πιο ιστορικούς και ένδοξους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας, με αθλητικό πνεύμα που αντανακλά αγωνιστικότητα, επιμονή και πιο πολύ πάθος από ποτέ για την κατάκτηση της κορυφής. Η Dell μοιράζεται την ίδια επιδίωξη στο στόχο της να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα, λύσεις τεχνολογίας και παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη που τους επιτρέπουν να επιτύχουν περισσότερα».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Ανανεώνουμε μια επιτυχημένη συνεργασία και προσβλέπουμε στην περεταίρω ανάπτυξη της. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μια εταιρεία με το εκτόπισμα της Dell, αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την δυναμική και τις προοπτικές της ομάδας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X