Ανανέωσε ο Πολυτάρχου

Ανανέωσε ο Πολυτάρχου
Photo Credits: INTIME

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά ο Μιχάλης Πολυτάρχου, αφού ανανεώθηκε το συμβόλαιο του πρώην αρχηγού της ΑΕΚ.

Ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ, είχε καταφέρει να πανηγυρίσει δύο ανόδους με την «Ένωση», αρχικά στην Α2 και στη συνέχεια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία την πρώτη χρονιά της επιστροφής. Γενικά, μέσα σε μια τριετία, ο Πολυτάρχου κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει τα εξής: «O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει ότι ενεργοποίησε και τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου με τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

Η διοίκηση, κάνοντας πράξη την εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Καραγιάννη, προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ισχυροποίηση του ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος γκαρντ, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στο Περιστέρι της επικείμενης σεζόν!

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία συνεχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους, ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη με την έναρξη της χρονιάς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X