Έστειλαν τον Καλινόσκι στην ΑΕΚ, οι Τούρκοι

Έστειλαν τον Καλινόσκι στην ΑΕΚ, οι Τούρκοι
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό λάθος έκαναν τουρκικά ΜΜΕ, που μπέρδεψαν τα πράγματα και… έστειλαν τον Τάιλερ Καλινόσκι στην ΑΕΚ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο 23χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, ήρθε σε ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ πριν από λίγες μέρες και υπέγραψε συμβόλαιο, αλλά φυσικά όχι στην «Ένωση». Ο Απόλλωνας Πάτρας ήταν η ομάδα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καλινόσκι, ωστόσο κάποιο… μπέρδεμα έγινε από Τούρκους συναδέλφους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «m.basketfaul.com» δημοσίευσε σε αναλυτικούς πίνακες, τα ρόστερ των ομάδων του Eurocup, αλλά και τους προπονητές. Όσον αφορά τους παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ, υπάρχουν οι περισσότερες κινήσεις (Ντίξον, Ιβάνοβιτς, Όουενς, Βασιλειάδης και Ουίλιαμς), αν και λείπουν και μερικές (Λαρεντζάκης, Σκουλίδας, Χατζηδάκης).

Ωστόσο, ανάμεσα στους παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ, υπάρχει και το όνομα του Τάιλερ Καλινόσκι. Τώρα βέβαια, είναι απορίας άξιο, το πώς οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, μπέρδεψαν την μεταγραφή που έκανε ο Απόλλωνας Πάτρας, με την ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X