Πρώτη στις μεταγραφές στην Ευρώπη η «Βασίλισσα»

Η παρουσία του Ιβάνοβιτς στα γραφεία της ΚΑΕ σε εικόνες
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά ζητήματα των ομάδων του Eurocup, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα» έχει πολύ καιρό από την τελευταία της ανακοίνωση παίκτη, αλλά παραμένει η πιο… δραστήρια ομάδα της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες μεταγραφές στο Eurocup και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της, αφού στόχος είναι να αποκτηθεί σίγουρα και ένας Έλληνας ψηλός, για τρίτος σέντερ.

Μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους Μάικλ Ντίξον, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Τζαουάντ Ουίλιαμς και Τζος Όουενς από το εξωτερικό, αλλά και τους Κώστα Βασιλειάδη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Διονύση Σκουλίδα και Μανώλη Χατζηδάκη από την Ελλάδα. Συνολικά δηλαδή, η «Ένωση» έχει προχωρήσει σε οχτώ μεταγραφές.

Μόνο μία ομάδα έχει πλησιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ και αυτή είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία χθες (01/08) πήρε τον πρώην NBAer, Αμάρε Στάνταμαϊρ. Οι Ισραηλινοί έχουν αποκτήσει επίσης τους Τάρενς Κίνσεϊ, Τζερόμ Ντάισον, Σον Τζόουνς, Κέρτις Τζέρελς, Τράβις Πίτερσον και Άιζακ Ρόσεφελτ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X