Το «παιχνίδι» της υπομονής

«Παιχνίδια» στις πλάτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ξεκίνησε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ και ενώ η ΕΟΚ δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων της «Βασίλισσας».

Στις 16 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, το συντομότερο δυνατό. Στην Ελληνική Ομοσπονδία όμως, υπάρχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Όπως φάνηκε και στην συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ την περασμένη εβδομάδα, ο σκοπός της ΕΟΚ, είναι να καθυστερήσει την διαδικασία, όσο περισσότερο μπορεί.

Ωστόσο, η ΕΟΚ παρανομεί, αφού δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση, που να νομιμοποιεί κυρώσεις προς τις ομάδες που έχουν επιλέξει το Eurocup, άρα δεν υπάρχει λόγος να μην έχουν εκδοθεί τα δελτία της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά οι δύο πλευρές παίζουν το «παιχνίδι» της υπομονής. Στη «Βασίλισσα» υπάρχει μια ήπια στάση, μέχρι να προκύψει κάτι το επίσημο, οπότε και θα φανούν οι ενέργειες που θα γίνουν.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι πανέτοιμος να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ΚΑΕ. Αν τεθεί θέμα αποκλεισμού της ΑΕΚ από τις ελληνικές διοργανώσεις, τότε είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι θα ακολουθηθεί ο δρόμος της δικαστικής οδού και οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να καταθέσουν αγωγή, αξιώνοντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Εννοείται ότι και η Ευρωλίγκα, ή για την ακρίβεια η ECA, είναι σε ετοιμότητα για να ακολουθηθεί ο δρόμος της δικαστικής οδού, εφόσον χρειαστεί πάντα, για όλες τις ομάδες που έχουν επιλέξει το Eurocup και όχι το Champions League της FIBA. Το ιδανικό τέλος στην υπόθεση αυτή, θα ήταν να τα… βρουν η Ευρωλίγκα και η FIBA για το καλό του αθλήματος, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X