Πάντα σε επιφυλακή η ΚΑΕ

Αρχηγού παρόντος
Photo Credits: INTIME

Με… ησυχία πέρασε σε γενικές γραμμές το Σαββατοκύριακο, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τα δελτία των νέων παικτών της ΑΕΚ.

Η ΕΟΚ δεν προχωράει στην έκδοση των δελτίων, χωρίς να υπάρχει καμία σχετική εντολή από τη FIBA, άρα δεν νομιμοποιείται από κάπου, για να προχωράει σε τέτοιες ενέργειες, μόνο και μόνο για να… καθυστερεί τον σχεδιασμό της ΑΕΚ και σε γενικές γραμμές, να προκαλεί… ζημιά στη «Βασίλισσα».

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, άπαντες είναι σε επιφυλακή. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει επιλέξει να ακολουθήσει ήπια στάση σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του. Σκοπός του, είναι να αποφευχθεί κάθε είδους ένταση και για αυτό δεν υπάρχει ακόμα δυναμική αντίδραση, στα… τερτίπια της ΕΟΚ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στη «Βασίλισσα» θα περιμένουν… αιώνια. Αν συνεχιστεί αυτή η πρακτική από την ΕΟΚ, τότε είναι βέβαιο ότι στην ΑΕΚ θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων, να αλλάξουν συμπεριφορά και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, με ξεκάθαρο στόχο, να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Μπορεί να μοιάζει ίσως, ότι η ΚΑΕ απλώς… περιμένει, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι σε καθημερινή επαφή με τους άμεσους συνεργάτες του, στην διοίκηση, ενώ είναι πάντα σε… ανοιχτή γραμμή και με τη Βαρκελώνη και ειδικά με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, τον Τζόρντι Μπερτομέου. Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ έχει επιλέξει το Eurocup και θα αγωνιστεί εκεί τη νέα σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X