Οι ηγετικές προσωπικότητες της «Βασίλισσας»

Ξαναγίνεται... fun to watch!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γιούρι Ζντοβτς και τον Μάκη Αγγελόπουλο, να έχουν φροντίσει για να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ σχεδόν στο 100%.

Απομένουν κάποιες «πινελιές» ακόμα, όπως για παράδειγμα η θέση του τρίτου σέντερ. Από εκεί και πέρα, ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας», μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι η ομάδα διαθέτει πλέον στο δυναμικό της, πολλούς παίκτες που είναι ηγετικές προσωπικότητες.

Ξεκινάμε από τον μεγάλο αστέρα της ΑΕΚ, που δεν είναι άλλος από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο 32χρονος διεθνής άσος του «δικεφάλου», έχει χρόνια εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο, παίζοντας στην Ευρωλίγκα και δείχνοντας την ποιότητα του. Στη «Βασίλισσα», ανταποκρίθηκε ιδανικά στον ρόλο του ηγέτη πέρυσι και για αυτό αναδείχθηκε MVP στον πρώτο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και στο Eurocup. Εννοείται ότι και τη νέα σεζόν, ο Μαυροκεφαλίδης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φέτος, θα έχει στο πλευρό του και έναν ακόμα παίκτη, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά και αναφερόμαστε στον Κώστα Βασιλειάδη. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ηγετικά χαρακτηριστικά. Σουτάρει με υψηλό ποσοστό ευστοχίας, στις βολές και στα τρίποντα, ενώ γενικά είναι ο κλασικός σουτέρ που έλειπε από την ΑΕΚ. Όπως και ο Μαυροκεφαλίδης, έτσι και ο Βασιλειάδης, έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στο εξωτερικό και έχει… παραστάσεις από το πλέον υψηλό επίπεδο.

Πάμε και στους ξένους παίκτες και θα σταθούμε στον Τζαουάντ Ουίλιαμς. Ο 33χρονος Αμερικανός, αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό πάουερ φόργουορντ της ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί στο NBA για τρεις σεζόν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο Ουίλιαμς έχει κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας με την Παρί Λεβαλουά (2013) και το Κύπελλο Τουρκίας με την Καρσίγιακ (2014). «Όπλο» του, είναι το μακρινό σουτ και γενικά είναι ο ορισμός του παίκτη που θα κάνει τα πάντα για την ομάδα.

Ο Μάικλ Ντίξον, θα είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ, στην τρίτη του σεζόν στην Ευρώπη. Είναι στην ηλικία των 25 ετών και πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Νίμπουρκ, δείχνοντας ότι διαθέτει ποιότητα και αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις τόσο στην οργάνωση, όσο και στην εκτέλεση. Έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολύ καλά και τα δύο και μένει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της «Βασίλισσας».

Την δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει και ο Μαλίκ Χέρστον στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν τον έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του, για τη νέα σεζόν, αλλά έχει κλειστό συμβόλαιο και ακόμα δεν έχει βρεθεί ομάδα για να του καλύψει τα χρήματα που παίρνει στον «δικέφαλο». Εφόσον δεν βρεθεί λύση και παραμείνει στην «Ένωση», τότε είναι σαφές ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα έχει σημαντικό ρόλο. Άλλωστε, μπορεί να μην έκανε καλή σεζόν πέρυσι, αλλά ο 29χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ, εξακολουθεί να έχει ηγετικά χαρακτηριστικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X