Παντρεύεται ο Γλεντής

Παντρεύεται ο Γλεντής
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γλεντής ήταν γυμναστής της φετινής ομάδας της ΑΕΚ, ενώ είναι ανοιχτό για το αν θα παραμείνει τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ebasket.gr», ο Γλεντής παντρεύεται σύντομα. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Το λεξικό Μπαμπινιώτη στο λήμμα “σεμνότητα” θα μπορούσε να αναφέρει το όνομά του. Ο Νίκος Γλεντής, πάντως, είναι από τους πλέον περιζήτητους personal trainer. Ο Νίκος, εκ των γυμναστών της ΑΕΚ, θα μπορούσε να είναι και περιζήτητος… εργένης, αφού η “Απολλώνια” εμφάνισή του (αντικειμενικά) σαγηνεύει το γυναικείο πληθυσμό.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα και, επιπλέον, θα το πάρει το κορίτσι. Πληροφορίες του ebasket αναφέρουν ότι ο νεαρός -με τις θεσσαλικές ρίζες- “λογοδόθηκε” με την αγαπημένη του Ηλιάνα. Όπερ σημαίνει σύντομα, πολύ σύντομα θα ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας. Το γλέντι προμηνύεται τρικούβερτο…

Ο Νίκος, τηρώντας το έθιμο, πέρασε στο δάκτυλο της όμορφης νοσηλεύτριας δαχτυλίδι και παράλληλα, έκανε πρόταση γάμου, εκφράζοντας “ισόβια” αφοσίωση! Στους “παροικούντας την Ιερουσαλήμ” γνωστό είναι ποιος μας έδωσε την “είδηση” για τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου “Τraining House“, κοντά στον πεζόδρομο Περιστερίου.

Εμείς, λοιπόν, “αμαρτίαν ουκ έχομεν“. Μένει να επαληθευθεί (η είδηση) και στην πράξη…».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X