Η απόλυτη εμπιστοσύνη στο ακατέργαστο διαμάντι

Εικόνες από το «Ζοφρουά Γκισάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε τρεις μέρες αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε. Μέσα σε 17 μέρες αποφάσισε να τον προωθήσει ως τρίτη λύση για τα χαφ πίσω από τους Σιμόες και Γιόχανσον. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αποφάσισε να τον ρίξει στην μάχη του Ζοφρουά Γκισάρ στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού με την Σεντ Ετιέν. Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο, πως ο Τιμούρ Κετσπάγια εμπιστεύεται απόλυτα τον Κώστα Γαλανόπουλο. Και ας έπαιζε ο μικρός μέχρι πέρυσι στην Κ20. Και ας μην έχει κλείσει ακόμα ούτε τα 19 του χρόνια.

Η απόφαση του Κετσπάγια στο χθεσινό ματς μαρτυρά πολλά για τον τρόπο που θα διαχειριστεί τον Γαλανόπουλο. Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να ρίξει τον πιτσιρικά στο παιχνίδι, απέναντι στην Σεντ Ετιέν και στην καυτή έδρα του Ζοφρουά Γκισάρ. Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έβαζε τον Γαλανόπουλο από το πρώτο ημίχρονο, αν ο Αντρέ Σιμόες δεν έσφιγγε τα δόντια και δεν συνέχιζε το ματς παρά τον πόνο στο πόδι από τις δυο γερές κλωτσιές που ειχε φάει. Ο Κετσπάγια τον Γαλανόπουλο και τον πιστεύει και τον υπολογίζει. Άλλωστε αυτός του έχει δώσει την θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ. Προφανώς και ο Γεωργιανός τεχνικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως ο μικρός χρειάζεται ειδικά διαχείριση. Γνωρίζει πως ακόμα ο Γαλανόπουλος είναι ακόμα άγουρος και άπειρος. Ακατέργαστο διαμάντι. Ωστόσο μέσα από την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες, ο Κετσπάγια θέλει να αναδείξει τον νεαρό μέσο. Και το χθεσινό ματς ήταν μόνο η αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X