Πέντε τα φιλικά της «Βασίλισσας»

Προσπέρασε τον Τάρλατς, ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν από τα… τερτίπια της ΕΟΚ και με τη FIBA να μην έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια απόφαση, στην ΑΕΚ συνεχίζουν κανονικά τα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, βγήκαν οι όμιλοι του τουρνουά της Προύσας, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Οπότε πλέον, η «Βασίλισσα» έχει ήδη προγραμματίσει, πέντε φιλικά ματς, με ομάδες του εξωτερικού. Η προετοιμασία, θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, ενώ λίγες μέρες αργότερα (19/08) η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό μέχρι στιγμής, είναι αυτό με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (12/09), σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και θα ακολουθήσει δύο μέρες αργότερα (14/09) το πολύ μεγάλο φιλικό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή την φορά με κόσμο στις κερκίδες.

Στο τουρνουά της Προύσας, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα δώσει σίγουρα τρεις αγώνες. Από την στιγμή που χωρίστηκαν οι όμιλοι, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια, Τόφας και την Μπάνβιτ, στον Α’ Όμιλο. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την θέση που θα πάρει στον όμιλο, θα παίξει έναν αγώνα κατάταξης, με μία ομάδα από τον Β’ Όμιλο, δηλαδή με μία από τις Τράμπζονσπορ, Μπουγιούκσεχιρ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη της νέας Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα (12/10), είναι και η πρεμιέρα του Eurocup, με την ΑΕΚ να έχει εντός έδρας ματς κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ από τη Ρωσία. Επίσης, λίγο πριν την έναρξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα υπάρξει και αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αν και ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X