H Equipe… απογειώνει την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με την Σεντ Ετιέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλες αυτές τις ημέρες η ΑΕΚ έχει προσελκύσει τα βλέμματα και των γαλλικών Μέσων, με τις αναφορές στην ιστορία της και την πορεία της να είναι καθημερινές. Σημερινό δημοσίευμα της Equipe αναφέρεται στην Ένωση έχοντας ως τίτλο: «Η ΑΕΚ έτοιμη να απογειωθεί».

Το δημοσίευμα στέκεται στην επιστροφή του «Δικέφαλου» από τη Γ’ Εθνική στην Ευρώπη χαρακτηρίζοντας μάλιστα θαύμα την τόσο γρήγορη ανάκαμψη. Στέκεται στην παρουσία της όλη αυτήν την τριετία, χαρακτηρίζει τον Μελισσανίδη «πλούσιο επιχειρηματία» και τονίζει πως έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ανδρέα Δημάτου με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ να αναφέρει: «Ξεκινήσαμε απο το μηδέν, μόνο οι παίκτες έμειναν και το σλόγκαν μας ήταν το ερχόμαστε με βασικό μέλημα να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Κάναμε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ αλλά έχουμε τη φιλοδοξία να ξαναγίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρει την ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια όταν είχε δει τη Σεντ Ετιέν με τίτλο: «ο προπονητής της ΑΕΚ δεν εντυπωσιάστηκε απο τη Σεντ Ετιέν».

Τέλος το δημοσίευμα κλείνει με τον Αγιασμό της ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους αναφέροντας χαρακτηριστικά: «η Σεντ Ετιέν θα έχει απέναντι ποδοσφαιριστές με τη δύναμη του αγιασμένου ύδατος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X