Επέλεξαν Σαραϊδάρη για επικεφαλής της ΚΕΔ οι «12»

Επέλεξαν Σαραϊδάρη για επικεφαλής της ΚΕΔ οι «12»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο όνομα του Δημήτρη Σαραϊδάρη κατέληξε η ομάδα των «12» για τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ που θα προτείνουν τη Δευτέρα στο ΔΣ της Super League.

Μπορεί επισήμως, στις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των εκπροσώπων των ΠΑΕ, ο Χρήστος Πανόπουλος να αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα, ωστόσο ο παλαίμαχος ρέφερι είναι, όπως μετέδωσε ο Σάββας Λιβάνιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εκείνος που… προκρίθηκε.

Στο τραπέζι είχαν πέσει επίσης τα ονόματα ο Γιώργος Ψυχομάνης (φαγώθηκε από την ΚΕΔ Φλεβάρη 2009 και έκτοτε είναι εκτός διαιτησίας), ο Μιχάλης Κουκουλάκης (είναι ακόμη εν ενεργεία και συνεπώς υπάρχει «κώλυμα») και ο Σταύρος Τριτσώνης (δεν μπορεί να γίνει μέλος ΚΕΔ χωρίς να έχει γίνει παρατηρητής για ένα χρόνο), ενώ στην πορεία προστέθηκαν στις επιλογές οι Τάσος Κάκος και Βασίλης Τεροβίτσας.

Πάντως είναι αμφίβολο αν στην ψηφοφορία που θα γίνει τη Δευτέρα στο ΔΣ της Super League το μπλοκ των «12» θα παραμείνει αρραγές και θα ψηφίσουν όλοι τον Σαραϊδάρη.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X