Λεμουάν: «Ιστορικός σύλλογος η ΑΕΚ, επανέρχεται με φιλοδοξίες» (VIDEO)

Λεμουάν: «Ιστορικός σύλλογος η ΑΕΚ, επανέρχεται με φιλοδοξίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ο Φαμπιάν Λεμουάν εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν στην συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ για το Europa League με τον 29χρονο μέσο των «στεφανουά» να δηλώνει έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Αν έχουν άγχος: «Πάντα πριν το πρώτο ματς υπάρχει άγχος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως η θερμοκρασία και πως είναι το πρώτο ματς μετά την προετοιμασία. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, θέλουμε το καλό αποτέλεσμα, γιατί σε τέτοια παιχνίδια αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο»

Στην προετοιμασία είχατε ισοπαλίες και ήττες, η ΑΕΚ μόνο νίκες, φοβάστε; «Δοκιμάσαμε διαφορετικά συστήματα και διαφορετικές 11άδες. Τις τελευταίες δέκα ημέρες είμαστε συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Υπάρχει πίεση; «Την πίεση την γνωρίζουμε. Πάντα οι πρώτοι αγώνες είναι κλειδιά, καθορίζουν την περαιτέρω πορεία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100%»

Αρχίζει νωρίς η σεζόν, παίζει ρόλο; «Όχι, προετοιμαστήκαμε διαφορετικά. Νιώθουμε έτοιμοι, έχουμε καλή φυσική κατάσταση. αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι τα ματς προετοιμασίας, αλλά τα επίσημα παιχνίδια»

Είναι μειονέκτημα ότι παίζεται πρώτο ματς στην έδρα σας; «Δεν νομίζω. Λένε κάποιοι πως είναι καλό να έχεις εντός τον επαναληπτικό. Με ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αυτό είναι που μετράει»

Τι ξέρετε για την ΑΕΚ, είναι δύσκολο ματς; «Μιλήσαμε για την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζουμε τόσα πολλά, όσα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που επανέρχεται με φιλοδοξίες. Αλλωστε πέρυσι κέρδισε το κύπελλο. Για το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω πως κάθε χρόνο ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, όπως και στην Τουρκία»

Για την προετοιμασία, έχουν υπάρξει αλλαγές; «Εχουμε κάνει αλλαγές, έχουμε δοκιμάσει. Εύχομαι να μπορέσουμε να πετύχουμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X