"Δέκα λόγοι ανησυχίας πριν την ΑΕΚ"

"Δέκα λόγοι ανησυχίας πριν την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος αγώνας στο “Geoffroy-Guichard” της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League πλησιάζει και τα αφιερώματα πριν το σπουδαίο ματς συνεχίζονται.

Από τη στιγμή της κλήρωσης οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας εμφανίστηκαν προβληματισμένοι, τόσο για την κλήρωση που θα αντιμετωπίσουν την Ένωση, όσο και για την κατάσταση της Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ιστοσελίδα “butfootballclub” φιλοξενεί άρθρο με δέκα λόγους για τους οποίους πρέπει να ανησυχεί η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέρ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

  1. 3 σερί ήττες στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με Τουρ(0-1), Αϊντχόβεν(1-2) και με την Λωζάνη(1-4)
  2. Η ακύρωση του φιλικού με την Μπράγκα, την περασμένη Πέμπτη, που έχει ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με μόλις τέσσερα φιλικά και δέκα μέρες χωρίς αγώνα από το τελευταίο φιλικό.
  3. Η κακή αμυντική λειτουργία στα φιλικά, έχοντας δεχτεί συνολικά 8 γκολ και 6 στα τελευταία δύο.
  4. Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν αναζητά το σωστό σύστημα. Το 4-4-2 δεν δούλεψε σωστά στα πρώτα τρία φιλικά και η επαναφορά στο 4-3-3 είχε το κακό αποτέλεσμα με την Λοζάνη.
  5. Δεν σκοράρουν οι επιθετικοί. Τρία μόνο γκολ από τον Νολάν Ρουχ, Μονέ-Πακέ και Κορκνέτ στο πρώτο φιλικό και στη συνέχεια μηδέν. Δύο γκολ προήλθαν από στατικές φάσεις, του Νταμπό με κεφαλιά με την PSV και του Χαμουμά με φάουλ με τη Λοζάνη.
  6. Πολλά ατομικά λάθη. Δύο λάθη του Λοϊκ Περίν κόστισαν τα δύο γκολ με τη Λωζάνη. Επίσης, ο Φλορεντίν Πογκμπά φέρει ευθύνη στο τελευταίο γκολ των Ελβετών, όπως και στο πρώτο γκολ της Άιντχοβεν. Σε καλή κατάσταση μόνο οι Νταμπό και Χαμουμά. Ο Λεμοϊν δείχνει ανέτοιμος, ο Κλεμέντ το ίδιο και ο Νολάν Ρου δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια.
  7. Ανέτοιμος ο Μπέριτς. Ο Σλοβένος επιθετικός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς τον Νοέμβρη, προσπαθεί να επανέλθει. Δεν σκόραρε στα φιλικά.
  8. Ανέτοιμοι παίκτες. Ο Τσέικ Εμπένγκουε έχει να αγωνιστεί 2 μήνες και δεν είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Βινσέντ Παγιότ και ο Σόντερλουντ έχουν αγωνιστεί ένα ημίχρονο στην προετοιμασία. Και ο Γιοάν Μολό πριν λίγο καιρό επέστρεψε.
  9. Μικρή προσφορά των νέων. Οι δύο ακραίοι μπακ, Πολομά και Γκάμπριελ είχαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και δεν ήταν πειθαρχημένοι στα φιλικά. Στον μέσο Όλε Σάλναες έλειπε η επιθετικότητα και ο Μάουπεϊ μετά την κακή προετοιμασία που έκανε δόθηκε δανεικός στην Μπρεστ. 
  10. Η μικρή κατοχή μπάλας και τα πολλά λάθη στα φιλικά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γκαλτιέρ ίσως επαναφέρει το 4-3-3 για να σταθεροποιήσει την ομάδα του και ο Μπέριτς να βρίσκεται στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X